YÖM | Yenilikçi Öğrenme Okulları Basın Duyurusu

Sayın velilerimiz ve okulumuza ulaşmak isteyenler,

13 Mart 2020 Cuma günü tüm yerleşkelerimizi kapatarak sınırlı sayıda personelimiz ile sadece Ataşehir yerleşkemizi acil durumlar için açık tutma kararı almıştık.

Bugün itibariyle Ataşehir yerleşkemizi de kapatarak çalışanlarımızın sağlığı ve ülkemizin tüm insanlarının sağlığı için tam anlamıyla uzaktan çalışmaya geçme kararı aldık. Bizlere ulaşmak için iletişim sayfamızda yer alan form ve telefonlarımızı kullanabilirsiniz.

Ataşehir ve Göztepe yerleşkelerimiz için aşağıdaki butonu tıklayarak iletişim sayfamız üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz:

Özel Bir Yer Okulları, Çamlıca ve Acıbadem yerleşkelerimiz için aşağıdaki butonu tıklayarak iletişim sayfamız üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz:

Merkez olarak kurulduğumuz günden bu yana bir mottomuz vardı, bu mottoyu okulumuz için de kullanmaya devam ediyoruz;

Göztepe Yerleşkesi:

Ataşehir Yerleşkesi: