ÖĞRENENLER TOPLULUĞU

ÖĞRENCİ
YÖM Okulları’nda öğrencilerimiz, içsel motivasyonu olan, öğrenmenin sorumluluğunu üstlenendir, hata yaptığında ya da başarısızlıkla karşılaştığında vazgeçen değil bu durumdan nasıl çıkabileceğini planlayan ve ihtiyaç duyduğunda destek alandır.

ANNE BABA
YÖM Okulları’nda anne babalar, okul ikliminin bir parçasıdır. Anne babalar, çocukların akademik başarısı, sosyal-duygusal gelişimi için etkili öğrenme süreçleri yaratma ve okul süreçleriyle ilgili kararlara katılma konusundaki ortağımızdır.

ÖĞRENME YOLDAŞI
YÖM Okulları’nda öğretmenlerimiz, öğrencilere rehberlik yapan, onlarla birlikte aynı yolda yürüyen, öğrenen, deneyim kazanan, alanlarında yetkin olmalarının yanı sıra farklı disiplinlerde uzmanlıklara sahip olan birer öğrenme yoldaşıdır. Çünkü biliyoruz ki; hayattaki en büyük mucize küçükken iyi bir öğretmene rastlamaktır.