YÖM MUTFAK

YÖM | Yenilikçi Öğrenme Merkezi, 20 yıllık bir deneyim ve birikimin sonucu; 2013’te eğitimcilere, okullara, şirketlere ve velilere büyük bir hızla değişimin yaşandığı bu yüzyıla uyum sağlayabilecek yenilikçi yaşam becerileri oluşturacak öğrenme ortamları oluşturmak amacıyla Kayhan Karlı tarafından kurulmuş profesyonel bir öğrenme ve araştırma merkezidir.

Merkezimizin kurucusu Gökberk Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş esas olarak üç alanda faaliyet göstermek üzere kurulmuştur.

– Kişi ve kurumlar için eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunmak
– Yenilikçi eğitim kurumları tasarlamak ve kurmak
– Eğitim teknolojileri alanında yenilikçi uygulamalar geliştirmek

Merkezi İstanbul olan Gökberk Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş, Yenilikçi Öğrenme Merkezi aracılığı ile bugün ülkenin 81 ilinde hizmet sunmaktadır.